Nieuws

Lees hier het nieuws over Kapsalon Wim Brandjes uit Heemskerk, onze partners, de producten die wij gebruiken en leveren, en over kappersnieuws wereldwijd.

 

Featherheads extensions

De extensions van Featherheads zijn gemaakt van honderd procent echte veren van Amerikaanse hanen. De producent van de haarpluimen van Featherheads zit direct naast de hanenfarm, waar de veertjes vandaan komen. De veren worden zorgvuldig gewassen met een 100% biologisch middel en met de hand geverfd met een natuurlijke verf op mineraalbasis.

Dankzij deze zorg voor hoge kwaliteit zijn de haarveren maandenlang te gebruiken, wanneer ze zorgvuldig behandeld worden. Ook de speciale aanbrengtechniek zorgt ervoor dat de veren gemakkelijk te hergebruiken zijn.

De Featherheads zijn bij Kapsalon Wim Brandjes verkrijgbaar in vele kleuren.

Kapsels en Trends 2019

Welke hippe kapsels zien we in 2019? Wel, we zien superveel bobkapsels, prachtige haarkleuren (hello ombre hair), pony’s (bangs) zijn weer helemaal in en enkele waanzinnig mooie korte kapsels zoals de pixiecut. Ready? Laten we snel maar eens een kijkje nemen naar de prachtige kapsels die we in 2019 gaan zien.

In 2019 gaan we meer dan hiervoor bobkapsels zien! Er zijn ook verschillende bobs die hun intrede helemaal gaan doen: denk maar aan de überhippe lob (long bob) tot heel erg opgeknipte, warrige bobkapsels.

2019 gaat het jaar worden van de pixie cuts! Steeds meer celebrities ruilen ook hun lange lokken in voor een mooie pixie cut, who can blame them?

Jaja, die ombre haarkleuren, daar zijn we nog niet vanaf hoor ;) Je ziet ze zelfs steeds vaker en nu ook op kort haar. Ik vind het prachtig, het heeft nog wat extra ‘punch’ aan een bobkapsel.

Oh yes! De pony is weer helemaal terug!